210x210
Doručíme v pořádku nebo zdarma vyměníme
99,8% rostlin doručíme zdravé a v pořádku, protože každá zásilka projde přísnou kontrolou kvality rostliny i balení. Pokud by se přeci jen něco pokazilo, kontaktujte nás, pošlete nám fotografii problému a my vám rostlinu obratem vyměníme.
benefit_4
Nejširší výběr v ČR
10.000+ druhů skladem
Máme skutečně tu nejširší nabídku rostlin na českém internetu. Od nejkupovanějších klasik až po raritní kousky, které na zahradách málokdy potkáte.
benefit_1
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
Balíček vám zdarma dodáme od 2500 Kč. Platí pro balíčky posílané kurýrní službou (Česká Pošta, DPD, PPL). Nevztahuje se na paletové zásilky, individuální dopravu, ani zahradnictví flos kurýra.
60x60
Pěstujeme přirozeným způsobem
To znamená především na venkovních plochách, bez rychlení ve sklenících a zbytečné chemie. Rostliny připravujeme tak, aby dokázaly dlouhodobě žít především venku na zahradách, ne jen na pohodlných regálech zahradních center.
ico_care
Ekologické a šetrné
balení rostlin
Životní prostředí je pro nás důležité. Používáme proto blistry ze 100% recyklovaného a recyklovatelného materiálu.
Nově zaplatíte pouze poloviční cenu za dopravu, když nakoupíte alespoň za 1500 Kč. Pokud nakoupíte za 2500 Kč, máte dopravu zcela zdarma. Platí pro běžné zásilky koncových zákazníků kurýrem či poštou. Neplatí pro Top Trans, individuální přepravu ani pro velkoobchodní zákazníky.

Podzimní výprodej: Desítky tisíc rostlin se slevou 30 % do konce listopadu

Všechny články
Výprodej

Téměř 300 oddělení e-shopu, víc než tisícovka druhů a kultivarů, desítky tisíc rostlin připravených k expedici – se začátkem listopadu jsme spustili podzimní výprodej, při kterém ušetříte téměř třetinu ceny. Větší slevy jsme letos ještě neměli.

Na první pohled vypadá listopad jako měsíc, kdy se zahrada ukládá pomalu k zimnímu spánku. Jenže, to je skutečně jen první pohled. Teplý listopad s dostatkem přirozené vláhy (a přesně takový letos má být) je ideálním měsícem pro výsadbu okrasných i ovocných stromků, růží, trvalek, živých plotů, okrasných travin a dalších – a právě z těchto kategorií rostlin jsme do podzimního výprodeje vybírali.

Sazenice, keře i stromky expedujeme předpěstované v kontejnerech, silné a s bohatým kořenovým systémem – při správném postupu prakticky nepoznají, že jsou přesazené. A na rozdíl od prostokořenných stromků a sazenic, které potřebují na zakořenění do zimy  dostatek času, se ujmou prakticky ihned.

Doporučujeme z podzimního výprodeje se slevou 30 % 

Růže (106 kultivarů v akci)

Královna květin a podzimní výsadba patří k sobě. Vybírat je u nás z čeho – v akci najdete nádherné mnohokvěté růže Meilland a Kordes, legendární velkokvěté kultivary Nostalgie a Peace, růže pnoucí, sadové i půdokryvné. Náš tip? Pořiďte do zahrady růži svraskalou. Ta je vhodná do volněji komponovaných živých plotů, na podzim dává bohatou úrodu šípků velikosti malých rajčátek. O voňavém a jedlém živém plotu z růží píšeme v samostatném článku.

Skalničky (152 kultivarů v akci)

Mateřídoušky, rozrazily, koniklece, hvozdíky, netřesky, rozchodníky… nabídka rostlin pro skalky je nepřeberná, záleží pouze na vás, jaký ráz vaší skalce vtisknete. Pokud o skalce teprve uvažujete, přečtěte si, jak ji založit a čím ji osázet – podzimní výprodej využít jistě stihnete, platí až do konce listopadu. Čtyři nenáročné druhy (včetně nejoblíbenější české skalničky vůbec) jsme vám představili už v létě.

Trvalky (přes 100 kultivarů v akci)

V podzimním výprodeji jsme nezapomněli ani na trvalky – vysaďte oblíbené a nenáročné třapatky, jež neúnavně kvetou celé léto (a některé i na podzim), nechte se okouzlit královnami listových trvalek, kterými jsou bohyšky a dlužichy. Doporučujeme porozhlédnout se také mezi kosatci, které zvládne pěstovat i úplný začátečník. Většinu sortimentu jsme zlevnili v kategoriích trvalek kvetoucích v létě a na podzim.

Túje (21 kultivarů v akci)

Když se řekne „jehličnatý živý plot“, jde v naprosté většině o plot z túje – túje (také známé jako zeravy) jsou totiž do živého plotu nepřekonatelné. Nevadí jim slunce, snesou zastínění, snesou i velké mrazy, jsou nenáročné na pěstování a rostou poměrně rychle. V podzimním výprodeji jsme o 30 % zlevnili nejoblíbenější kultivary, včetně legendárního Smaragdu.

Kompletní nabídka výprodeje se slevou 30 %

Sdílet: