210x210
Doručíme v pořádku nebo zdarma vyměníme
99,8% rostlin doručíme zdravé a v pořádku, protože každá zásilka projde přísnou kontrolou kvality rostliny i balení. Pokud by se přeci jen něco pokazilo, kontaktujte nás, pošlete nám fotografii problému a my vám rostlinu obratem vyměníme.
benefit_4
Nejširší výběr v ČR
10.000+ druhů skladem
Máme skutečně tu nejširší nabídku rostlin na českém internetu. Od nejkupovanějších klasik až po raritní kousky, které na zahradách málokdy potkáte.
benefit_1
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
Balíček vám zdarma dodáme od 2500 Kč. Platí pro balíčky posílané kurýrní službou (Česká Pošta, DPD, PPL). Nevztahuje se na paletové zásilky, individuální dopravu, ani zahradnictví flos kurýra.
60x60
Pěstujeme přirozeným způsobem
To znamená především na venkovních plochách, bez rychlení ve sklenících a zbytečné chemie. Rostliny připravujeme tak, aby dokázaly dlouhodobě žít především venku na zahradách, ne jen na pohodlných regálech zahradních center.
ico_care
Ekologické a šetrné
balení rostlin
Životní prostředí je pro nás důležité. Používáme proto blistry ze 100% recyklovaného a recyklovatelného materiálu.

Zahrada přátelská ke zvířatům

Všechny články
pes na zahradě

Myslete nejen na zázemí pro vaše domácí mazlíčky, ale také na rostliny, které jsou pro ně lákavé a neškodné.

PES

Pes je nejoblíbenějším domácím mazlíčkem a pokud má k dispozici zahradu, tak je to značka ideál. Nejen, že si může hrát, bavit se pozorováním, ale také si může pochutnat. V oblibě má muchovník nebo lesní jahody. Pokud mu natrháte pár kousků malin, tak jimi nepohrdnou.

Čas od času pes žere trávu. Hlavním důvodem je potřeba vyvolat zvracení a tím vyčištění žaludku, který je pravděpodobně trápí. Proto byste neměli trávu chemicky ošetřovat, ale využijte organická hnojiva.

KOČKA

Kočky trénují svou ohebnost na stromech, rády z nich také pozorují pohyb v zahradě a blízkém okolí. Nejznámější rostlinou, kterou vyloženě milují je šanta kočičí. Obsahuje totiž nepelakton, který na ně působí jako halucinogen. Samozřejmě je pro ně naprosto neškodná.

KRÁLÍK

Domácí králík může být taková malá, ale výkonná letní sekačka. Pořiďte mu venkovní ohrádku a postupně jej můžete na trávníku přemisťovat. Čerstvou trávu má nejraději. Proto ji stejně jako v případě psů neošetřujte chemicky

PTACTVO            

I když to nejsou domácí zvířata, tak na zahradu zavítají. Kromě krmiva, které jim můžete nabízet v krmítku celoročně si rádi pochutnají na bobulích rakytníku, muchovníku, jeřábu nebo borůvkách. Ne vždy je jejich návštěva vítaná, ale můžete vysadit keře s bobulemi, které vy nekonzumujete, například hlohyni.

Sdílet: