210x210
Doručíme v pořádku nebo zdarma vyměníme
99,8% rostlin doručíme zdravé a v pořádku, protože každá zásilka projde přísnou kontrolou kvality rostliny i balení. Pokud by se přeci jen něco pokazilo, kontaktujte nás, pošlete nám fotografii problému a my vám rostlinu obratem vyměníme.
benefit_4
Nejširší výběr v ČR
10.000+ druhů skladem
Máme skutečně tu nejširší nabídku rostlin na českém internetu. Od nejkupovanějších klasik až po raritní kousky, které na zahradách málokdy potkáte.
benefit_1
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
Balíček vám zdarma dodáme od 2500 Kč. Platí pro balíčky posílané kurýrní službou (Česká Pošta, DPD, PPL). Nevztahuje se na paletové zásilky, individuální dopravu, ani zahradnictví flos kurýra.
60x60
Pěstujeme přirozeným způsobem
To znamená především na venkovních plochách, bez rychlení ve sklenících a zbytečné chemie. Rostliny připravujeme tak, aby dokázaly dlouhodobě žít především venku na zahradách, ne jen na pohodlných regálech zahradních center.
ico_care
Ekologické a šetrné
balení rostlin
Životní prostředí je pro nás důležité. Používáme proto blistry ze 100% recyklovaného a recyklovatelného materiálu.
Nově zaplatíte pouze poloviční cenu za dopravu, když nakoupíte alespoň za 1500 Kč. Pokud nakoupíte za 2500 Kč, máte dopravu zcela zdarma. Platí pro běžné zásilky koncových zákazníků kurýrem či poštou. Neplatí pro Top Trans, individuální přepravu ani pro velkoobchodní zákazníky.

Hustý a zdravý trávník za pár dní

Všechny články
pocitovka muž se válí na trávě a telefonuje

Trávníkové koberce představují ideální řešení pro všechny majitele novostaveb, jejichž pozemky právě opustila těžká technika. Nestojí ovšem na zelené louce, ale spíše na hlíně, štěrku či jiném podloží. V takovém případě vám hustý a krátce střižený trávníkový koberec udělá do dvou týdnů kolem domu příjemné prostředí a změní zahradu k nepoznání.

S trávníkovým kobercem si ušetříte spoustu námahy


Hustý, krátce střižený a na první pohled zdravý trávníkový koberec si zvládne položit zručný člověk bez předchozích zkušeností či zahradnického vzdělání. Nemusíte řešit výběr travní směsi, správnou technologii výsevu nebo naopak likvidovat plevel a mech ze stávajícího trávníku. Trávníkový koberec navíc využijete jak v malých plochách kolem domu, tak ve větších plochách, které chcete ponechat na běhání dětem či domácím mazlíčkům.

Vysoká kvalita a rychlé ujmutí

Trávníkové koberce se pěstují po dobu minimálně 12 měsíců ve specializované školce, kde dostávají prvotřídní péči. Zahradníci dbají na vysokou kvalitu koberců, rovnoměrnost rozložení travin a na to, aby se v trávě neobjevovaly plevel a plsť. Takové kvality nelze pěstováním z výsevu prakticky dosáhnout. Za druhou velkou výhodu trávníkových koberců považujeme jejich rychlé ujmutí – trávník je totiž pochozí už za 14 dní. Dá se navíc využít i na terasovitých nebo svažitých pozemcích. Zároveň není problém ho kombinovat s klasickým výsevem z travní směsi.

Nejprodávanější trávníkový koberec Standard

Z naší produkce se těší největší oblibě trávníkový koberec Standard. Středně zátěžová travní směs se hodí pro soukromé zahrady, komerční objekty i parky. Koberec pěstujeme 18 měsíců ve specializované trávníkové školce. Skládá se z vybraných osiv renomovaných šlechtitelů, zejména z lipnice, psinečku a jílku. Položit si ho můžete svépomocí. Pokud si nejste pokládkou jisti nebo na ni nemáte čas, můžeme zajistit jeho pokládku my.

V roce 2020 jsme dodali 50 000 m2 trávníku

S trávníkovými koberci pro soukromé i veřejné realizace máme řadu zkušeností. Za loňský rok jsme s naprostým minimem reklamací zvládli dodat (a často i položit) 50 000 m2 trávníkových koberců.

(foto z naší realizace u zákazníka, takto vypadá trávníkový koberec po ujmutí)

Poradíme vám, zajistíme veškerou logistiku a trávníkový koberec doručíme přibližně za 1 až 2 týdny. Snadno si ho objednáte na našem e-shopu.

Sdílet: